Støt min kampagne

Det koster at føre valgkamp

Bliv frivillig

Målet er at få en lokal stemme fra Sønderjylland, med bred erhvervserfaring og med begge ben solidt plantet i den sønderjyske muld. Det har Tønder Kommune ikke har haft siden 2002 og det er på tide, at vi bliver repræsenteret igen.

Der er brug for mange hænder til både stort og småt.

Det kan være til arrangementer, det kan være til uddeling af flyers, ophængning af plakater og bannere eller klargøring af merchandise, så kan jeg bruge det hele.

Ved du allerede nu, noget du gerne vil hjælpe med, eller bare bag én kage – så sig til.

Du kan skrive en mail til mig på tildeholchduedahl@gmail.comså kan vi sammen finde ud af, hvordan du bedst hjælper lige nu og her, og eventuelt hvordan dine kræfter og kompetencer kan blive brugt bedst muligt.

Har du en facebook-profil, så kan du også anmode om at blive medlem på denne side, hvor jeg jævnligt slår op, hvad der mangler hjælp til: https://www.facebook.com/groups/4675069505846935/members

Ønsker du eller din virksomhed at støtte valgkampen på en eller anden vis eller med et økonomisk beløb, så sig endelig også til.

Herunder kan du se, hvad en donation f. eks. kan betyde i valgkampen. 

 

  • Valgplakat 25 kr.
  • Merchandise som vindmøller 500 kr.
  • 1000 flyers 750 kr.
  • Bannerreklame lille 600 kr.
  • Annoncer på de sociale medier 2.000 kr.
  • Bannerreklame stor 1.200 kr.
  • Annonce i fysisk avis 8.500 kr.

Ønsker du at give et bidrag, kan du gøre det ved at sende et bidrag på MobilePay 223665 til “Tilde i Folketinget”, indbetale til konto i Bredebro Sparekasse : 9827-8850817112 eller skrive en mail med navn og beløb til tildeholchduedahl@gmail.com.

Hver en krone har stor  betydning.

På forhånd tusind tak.

De bedste hilsener Tilde

Alle beløb under 21.900 kr. bliver ikke offentliggjort.