Grønne tanker på landmødet

Tilde Holch Duedahl

22/11/2023

Tilde´s nyhedsbrev – november

Det er nu godt et år siden folketingsvalget i 2022 og meget er sket siden.

Jeg er blevet genvalgt som folketingskandidat og tager ansvaret på mine skuldre ved at holde gang i ilden med virksomhedsbesøg, politiske møder og kontakt til vores folketingspolitikere omkring de emner der er brændpunkter for os i Sønderjylland.

Hér skal lyde en stor tak til kredsbestyrelsen for det super gode samarbejde og engagement, som de lægger i at støtte op om mit politiske virke. Det sætter jeg rigtig meget pris på.

Debatmøde med Jacob Jensen på Gråsten Landbrugsskole d. 13. november 2023
Virksomhedsbesøg på Gram Slot ved Svend Brodersen d. 18. oktober 2023

Landsmøde i Herning

Vi har netop været på landsmøde i Venstre, hvor vi fik valgt en ny formand og Stephanie blev genvalgt som næstformand.

Hvor står jeg så i forhold til det?
Jeg er glad og sprængfyldt med energi. Jeg er positiv over Venstres fremtid. Ikke mindst har vi fået et stærkt formandskab, men vi har også fået bekræftet de mange gode folk vi har i Venstre og de unikke kræfter, som er vores hold i regeringen..

Ude omkring i andre partier raserer den ene sag efter den anden, hvor jeg mener at Venstre er clean i forhold til. Politiske sager kan man altid være uenige om hvordan skal håndteres, men sager uden for det politiske er ikke noget vi dyrker i Venstre, det er jeg glad for.

På landsmødet var der rigtig mange gode taler, ikke bare “de gamle” garvede politikere, men også de unge folketingsmedlemmers nye visioner for Danmarks fremtid gav håb for Venstres fremtid. At Troels kom på banen med de bløde værdier som vores børn og unge og behandlingen af vores ældre i samfundet viste en helt ny side af Troels, som jeg er glad for endelig at se.

Morten Dahlin, Venstres ordfører, afsluttede lørdagens møde inden aftenfesten med en lille historie om Familien Venstre, hvor han tog salen med storm, og selvom det var et særdeles humoristisk oplæg, så var alvoren ikke at skjule. Venstre er én stor familie, hvor intet er skabt af at sidde derhjemme, hvor frivillige tager ansvar for at gøre noget for andre og meget andet. Venstres værdier er ikke til at rykke ved, men måden at håndtere vores udfordringer på skal gøres anderledes end for 50 år siden for at kunne lykkedes i dagens Danmark.

Det store fremmøde på 1500 deltagere og en sal fyldt i Kongrescentret i Herning viste tydeligt den store opbakning Venstre har fra baglandet og den optimisme, som der er for fremgang.

Debut på talerstolen

Jeg fik min debut på talerstolen, og det føltes helt fantastisk at kunne fremlægge nogle af de sager vi kæmper for i det sønderjyske i øjeblikket.

Emnerne var vores lokale tiltag i forhold til klimaforandringerne med Tønder-modellen, hvor Venstre går forrest i klimakampen, at vi ikke ønsker testvindmøller i Nationalpark Vadehavet samt de udfordringer vi har på daginstitutionsområdet med manglende uddannet personale.

Virksomhedsbesøg

Er du virksomhedsejer og har du nogle emner, som du gerne vil dele og drøfte med mig, så kommer jeg gerne på besøg. Send en mail eller ring, så finder vi et tidspunkt til et besøg. Det giver mig mange gode input at besøge vore lokale virksomheder.

Vil du støtte min kampagne, så vi i Tønder Kommune igen kan få en folkevalgt på Christiansborg

Tidligere indlæg

Politiske vitaminer – marts

Politiske vitaminer – marts

Co2 afgift må ikke koste arbejdspladser Det var et af hovedbudskaberne på generalforsamlingen i Venstre i Aabenraa Kommuneforening fra Troels Lund Poulsen, som aflagde et besøg og vendte mange politiske emner. Det mest diskuterede emne var CO2 afgiften på landbruget,...

En sejr for folkeskolen

En sejr for folkeskolen

Læserbrev bragt i Jydske Vestkysten d. 24.3.2024 Som mor til 4 dejlige børn har jeg i mange år på helt tæt hold været vidne til en folkeskole, hvor der har været plads til forbedringer. Forbedringer som personale og elever gerne har villet have, men som har været...

Januar-hilsen fra Tilde

Januar-hilsen fra Tilde

Januar-hilsen fra Tilde Nu skriver kalenderen 2024, jeg har fået nydt jul og nytår med familie og venner og er mere end klar til, at aktiviteterne tikker ind i kalenderen. Januar måned har budt på mange spændende aktiviteter indenfor mange områder. Jeg startede mine...